Efectul cavitar si antigravitatia

Viktor Stepanovici Grebennikov este un nume care nu mai necesita vreo prezentare; realizarile sale stiintifice de exceptie sunt binecunoscute in intreaga lume datorita internetului.
Realizarea sa cea mai celebra - si de necontestat - este platforma antigravitationala pe care savantul entomolog a construit-o si a folosit-o in secret.
Descoperirea efectului cavitar(efectul de forma) i-a fost oferita de insectele pe care le studia cu pasiune, mai exact de cuiburile de albine salbatice(galicte, halicte) si in 1983 a facut cunoscuta aceasta descoperire la o sedinta a Societatii Academiei de Stiinte a URSS, sectia Entomologie.Referatul se numea: “Zone biofizic active la cuiburile de albine, percepute de oameni si experiente de reproducere a lor in dispozitive artificiale”.
Desi studiile si lucrarile savantului nu pot fi contestate de nimeni datorita seriozitatii cercetarilor desfasurate de el in mediul stiintific academic din care facea parte, atunci cand a vrut sa publice in extenso rezultatele cercetarilor sale in cartea “Lumea mea”(aceasta carte poate fi descarcata accesand Lumea mea, zborul) cenzura l-a obligat sa scoata orice fel de precizari referitoare la platforma antigravitationala.

Asa incat nu apare nicaieri vreo documentatie privitoare la formele cavitare care produceau levitatia sau alte amanunte constructive asa incat inventia nu poate fi reprodusa.
Se pare ca au existat doua astfel de platforme, dar au disparut ambele.Probabil ca uzina unde Grebennikov si-a construit(in secret) platforma avea meseriasi destul de inteligenti care stiau totusi ce fac acolo, astfel ca insusi Grebennikov a constatat ca mai erau si alti “zburatori” cu platforme prin zona si nu numai la Krasnoobsk ci si in Belgia, exact in aceeasi perioada. Cert este ca platforma nu putea fi vazuta de pe pamant, nu prezenta fenomenul de inertie mecanica, era supusa influentei fenomenelor meteo si de alta natura(poate orgonica), prezenta importante distorsiuni temporale si nu putea fi prea complicata din punct de vedere constructiv deoarece a putut fi proiectata si construita de un entomolog(inteligent ce-i drept, dar fara nici o specializare in domeniul ingineriei).
Efectul cavitar(similar efectului de forma), efectul morfogenetic si probabil mai sunt si alte denumiri, poate fi studiat de fiecare pasionat acasa deoarece nu presupune echipamnete complicate si se realizeaza cu materiale cat se poate de obisnuite, hartie, carton, lemn, etc.

Mircea Meita